Citiraj:
Autor hedgehog
ne slažu se baš  za koju namjenu? i koji budžet..recimo napajanje ti nije potrebno od 700w i ima puno boljih izbora od CM..sumnjam da ti treba Z77 ploča, a pogotovo ne jer nisi stavio K procesor pa ionako ne možeš overclockat..grafička je šrot i bolje biti na integruši dok ne skupiš novce za bolje..ugl, daj namjenu i budžet pa ćemo vidit šta se da složit 
|
Namjena je 3D animacija, kompjuterska grafika, ali ne render/simulacije, nego mi je potrebno da software(Maya,3dsMax,Photoshop,AFX) radi brzo, da mogu istovremeno imat otvoreno vise "teskih" programa, da se file-ovi ucitavaju, otvaraju i cuvaju brzo, treba mi min 2tb hdd i defiitivno bi uzimao ssd. Cilj mi je da komp bude sto bolje prilagodjen kasnijoj nadogradnji zato sam i stavio shrot graficku (jer sam razumio lako se zamijeni) i malo rama jer to uvjek mogu dodavat(do 32gb dovoljno) Mozda i da postoji mogucnost kasnije dodavanja jos hard diskova. Uglavnom najbitnije mi je da kad otvorim 2-3 programa da se ne desi da komp jednostavno stane i da nemogu normalno koristit sva 3 odjednom. Nikakve periferije mi ne trebaju, nista vezano za gaming isto tako. Za sam pocetak budzet bi bio 1000E. nadam se da je to dovoljno. Hvala