View Single Post
Staro 06.03.2014., 03:56   #2652
BornaB
Registered User

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor hedgehog Pregled postova
ne slažu se baš za koju namjenu? i koji budžet..recimo napajanje ti nije potrebno od 700w i ima puno boljih izbora od CM..sumnjam da ti treba Z77 ploča, a pogotovo ne jer nisi stavio K procesor pa ionako ne možeš overclockat..grafička je šrot i bolje biti na integruši dok ne skupiš novce za bolje..ugl, daj namjenu i budžet pa ćemo vidit šta se da složit
Namjena je 3D animacija, kompjuterska grafika, ali ne render/simulacije, nego mi je potrebno da software(Maya,3dsMax,Photoshop,AFX) radi brzo, da mogu istovremeno imat otvoreno vise "teskih" programa, da se file-ovi ucitavaju, otvaraju i cuvaju brzo, treba mi min 2tb hdd i defiitivno bi uzimao ssd. Cilj mi je da komp bude sto bolje prilagodjen kasnijoj nadogradnji zato sam i stavio shrot graficku (jer sam razumio lako se zamijeni) i malo rama jer to uvjek mogu dodavat(do 32gb dovoljno) Mozda i da postoji mogucnost kasnije dodavanja jos hard diskova. Uglavnom najbitnije mi je da kad otvorim 2-3 programa da se ne desi da komp jednostavno stane i da nemogu normalno koristit sva 3 odjednom. Nikakve periferije mi ne trebaju, nista vezano za gaming isto tako. Za sam pocetak budzet bi bio 1000E. nadam se da je to dovoljno. Hvala
BornaB je offline   Reply With Quote