View Single Post
Staro 06.03.2014., 02:02   #645
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
> mene osobno zasite nenormalno a imaju svojstva brutalna-prirodni STEROIDI!! Ostavi pare za utege na stranu. Kreni lagano trcat 2-3 puta tjedno pa nakon trcanja sklekovi,udaraj serije, bolje 3 prava nego 10 nikakvih, vremenom ces jaci biti...

Bitno je ostat dosljedan i konstantan, kad se zazelite slatkog smazi jabuku,bananu a ne milku od 500grama

ovo je za sve- nitko mi nemoze reci da za sebe nema 3 sata tjedno da se posveti vrsti rekreacije/tjelovjezbe a za igrice birtiju itd ima

Hvala na preporci ali imam vec minimum tri intenzivna treninga tjedno i skinul sam vise od 10 kg u 4 mj. uz normalnu prehranu koja btw. ni nije bas katastrofalna. Napisal sam to vec pa valjda nisi procitao. Inace sam se i prije intentivno bavio sportom i nakon prestanka uz puno nekretanja i sl. sam dobio skoro 30kg, prvu godinu skoro dvadeset i u narednih par jos ostatak. Prvi mjesec treniranja sam umirao ali sad sam vec u solidnoj kondi, volje imam cak se i natjecem u internoj ligi tak da cu sigruno sredit taj problem tezine u narednim mjesecima.

Utezi mi nebi bili za mrsavljenje nego za snagu i eksplozivnost kojih mi malo fali a i da imam doma kaj za radit, osim tradicionalnih vjezbi. Htio bi nekakav kompletic da ne trebam vise nista kupovat bar neko vrijeme. Htio bi i medicinku ali vidim da su skupe ko vrag i ak ima nekakva guma kaj zakacim na npr. radiator, da bude bar metar i pol ak ne i vise, to bum skemijal nekaj od zracnica..-->
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
kreni sa puno vise kretanja,npr.nemoj autom do trgovine nego pjeske ili biciklom.. izbaci preradjenu hranu slatkise,pomfrit,ubaci voce povrce!! na tone i da vidis za pocetak rezultata,meso bez puno ulja, kuhana jaja-->> mene osobno zasite nenormalno a imaju svojstva brutalna-prirodni STEROIDI!! Ostavi pare za utege na stranu. Kreni lagano trcat 2-3 puta tjedno pa nakon trcanja sklekovi,udaraj serije, bolje 3 prava nego 10 nikakvih, vremenom ces jaci biti...

Bitno je ostat dosljedan i konstantan, kad se zazelite slatkog smazi jabuku,bananu a ne milku od 500grama

ovo je za sve- nitko mi nemoze reci da za sebe nema 3 sata tjedno da se posveti vrsti rekreacije/tjelovjezbe a za igrice birtiju itd ima

Hvala na preporci ali imam vec minimum tri intenzivna treninga tjedno i skinul sam vise od 10 kg u 4 mj. uz normalnu prehranu koja btw. ni nije bas katastrofalna. Napisal sam to vec pa valjda nisi procitao. Inace sam se i prije intentivno bavio sportom i nakon prestanka uz puno nekretanja i sl. sam dobio skoro 30kg, prvu godinu skoro dvadeset i u narednih par jos ostatak. Prvi mjesec treniranja sam umirao ali sad sam vec u solidnoj kondi, volje imam cak se i natjecem u internoj ligi tak da cu sigruno sredit taj problem tezine u narednim mjesecima.

Utezi mi nebi bili za mrsavljenje nego za snagu i eksplozivnost kojih mi malo fali a i da imam doma kaj za radit, osim tradicionalnih vjezbi. Htio bi nekakav kompletic da ne trebam vise nista kupovat bar neko vrijeme. Htio bi i medicinku ali vidim da su skupe ko vrag i ak ima nekakva guma kaj zakacim na npr. radiator, da bude bar metar i pol ak ne i vise, to bum skemijal nekaj od zracnica..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.03.2014. u 02:13.
MAGARAC je offline   Reply With Quote