View Single Post
Staro 06.03.2014., 00:50   #642
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
> mene osobno zasite nenormalno a imaju svojstva brutalna-prirodni STEROIDI!! Ostavi pare za utege na stranu. Kreni lagano trcat 2-3 puta tjedno pa nakon trcanja sklekovi,udaraj serije, bolje 3 prava nego 10 nikakvih, vremenom ces jaci biti...

Bitno je ostat dosljedan i konstantan, kad se zazelite slatkog smazi jabuku,bananu a ne milku od 500grama

ovo je za sve- nitko mi nemoze reci da za sebe nema 3 sata tjedno da se posveti vrsti rekreacije/tjelovjezbe a za igrice birtiju itd ima
-->
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ne znam. Nisam nikad bio u teretani i nemam pojma kolko je to intenzivno ali pretpostavljam da jest ak se radi posteno. Puno ljudi ni nema vremena trenirat bilo sta nego na vecer pa je jelo nakon treninga cesto potreba. Tako da te price sa klopom nakon mraka i sl. meni nemaju smisla.

Ja sam dosao u godine kad malo kretanja i trbusanjaka vise nije dovoljno da se zaustavi uprasicavanje i nema mi nista osim ozbiljne preinake u prehrani ili neka redovna rekreacija.

Jer ima neko nekakvu preporuku za kupit neki set utega za doma? Kolko se isplati dat, gdje kupit, kaj je najbolje i sl..
kreni sa puno vise kretanja,npr.nemoj autom do trgovine nego pjeske ili biciklom.. izbaci preradjenu hranu slatkise,pomfrit,ubaci voce povrce!! na tone i da vidis za pocetak rezultata,meso bez puno ulja, kuhana jaja-->> mene osobno zasite nenormalno a imaju svojstva brutalna-prirodni STEROIDI!! Ostavi pare za utege na stranu. Kreni lagano trcat 2-3 puta tjedno pa nakon trcanja sklekovi,udaraj serije, bolje 3 prava nego 10 nikakvih, vremenom ces jaci biti...

Bitno je ostat dosljedan i konstantan, kad se zazelite slatkog smazi jabuku,bananu a ne milku od 500grama

ovo je za sve- nitko mi nemoze reci da za sebe nema 3 sata tjedno da se posveti vrsti rekreacije/tjelovjezbe a za igrice birtiju itd ima