Citiraj:
Originally posted by BladeRunner
Hajduk nema nikakve sanse u skoku ni protiv gremlina da igraju,obrana je šuplja ko sito,i igraju 3-5-2(ugrubo rečeno) što nitko šta je u europi nešto napravija ne igra.
Kako su oni mislili zaustavit odlična mađarska krila sa Blatnjakom i Bartulovićem samima na bokovima?!
Svidija mi se Debrecen kako igra,momcad po mom ukusu(tu su još PSV,Liverpool,Juventus).Igraju čvsto,trče za svakim balunom,jaki su u skoku,odlične kontre....Baš kako igra moj Juventus u FM-u
I za kraj kako bi ja sa hajdukom protiv debrecena:
Balić(GK)
Bišćević(DR) Žilić(DC) Granić(DC) Đolonga(DL)
Čačić(MR) Damjanović(DMC/MC) Grgurović(MC) Bartulović(ML)
Kranjčar(AM/FC) Bušić(Blatnjak(SC)
|
E a jesi se zapitao zasto 3-5-2 a ne 4-4-2 odnosno sa sa samo dva stopera,e pa zato jer u HNLu ima mozda dva tri igraca koja mogu odigrati ta dva stopera odnosno cuvati napadaca jedan na nedan i bas sazo se igra sa liberom odnosno tri igraca od iza,jer su ova dva suplja pa treba jos jedan da to pokusa poraviti,ali koliko smo vidjeli trebalo bi ih jos 7 iza da to poprave.Europski nogomet je druga prica i 4-4-2....a ovo tvoje sa 4 iraca od iza,dva centralana i dva bocna bi curilo na sve strane...
Pa vidis da rijetko tko u HNLu igra 4-4-2 pokusao je dinamo,ne znam koji trener pa je Mijatovic ispadao smjesan,a u Rijeci je igrao fenomenalno.Zasto? Zato jer je specijalac igrao liber a ne stopera...
Ma...