Citiraj:
Originally posted by JoyCat
ma neznam bas, kao sto rekoh imam leadtek k7n420da u jednom pc-u i stalno mi stvara probleme, te je problem s integriranom zvucnom na 90% igara se blokira, ako pokusa bilo sto s midi-jem koma sve se rusi, sad kad je stavljena druga zvucna, a ona integrirana iskljucena stvar se malo popravila sad se ne blokira u vecini igara, sad stalno javlja dma greske, pogotovu u par programa kao sto je recimo disney magic artist studio i sl, sto na mojoj kanti radi ok tako da nije problem u programu.
|
Ako bas neces nforce2 ( istina da ga nisam probao, ali rekao bih da je dobar) uzmi ili MSI KT4 Ultra (odlicna ploca koja dolazi sa gomilom dodataka, stabilna i dobro zgleda) ili Abit AT7 MAX2 (izuzetno i opako brza + kaj je opremljena sa svim i svacim). Chaintech je ok, ali kad sam je isprobavao imala je problem sa pamcenjem postavki u BIOS-u. Da je brza nes posebno nemre se rec, ali da deluxe verzija ima bundle kako treba ima ga. Soyo nisam probao, ali dobili smo jednog direktno od proizvodjaca i kolega kaze da je super (kaze da u zivotu nije vidio ljepsu plocu

).
Jos da KT400 kao chipset necem vrijedi bilo bi super...ovako bih na tvom mjestu cekao da kod nas dodju nforce2 ploce.