Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 05.03.2014., 11:05   #6970
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma drop nema veze koji level igras, znam jer igram svasta nesta, dizao wizza do lvl60 od lvl1 otkada je izasao 2.0.1, pun kufer itema palo legendarnih, vozao torment II laganini, ide i vise, garant, budem probao danas kad serveri prorade, drop super, za to nemam zamjerke, krenio monka isto do lvl 1-60, digao ga, i to samo na Normal - Hard, do Skeleton Kinga, kad sam dosao na lvl60 onda krenio prema kraju questove rjesavati. Samo Normal, par legendarnih palo u par sati, sto se muciti na vecim nivoima tezine kad je isti drop rate na svim levelima ? Osim kolicine XP koji dobijate, ali za to ima odgovor, pa tko voli neka proba:
video

Evo kao sto sam rekao, pokrenm igru cim serveri krenuli, da zavrsim di sam stao, Normal naravno, samo sto prije do Diabla doci, i odmah nakon par minuta set pade.

Zavrsio Normal s monkom, poslje rucka krenem s drugim ali ovaj put Hard, prvo pade opet set item, kazem na chatu kako nije pao nijedan legendarni samo dva set itema u sat i pol kad ono i legendarni pade. Ala volim ovaj novi loot.

Steta sto ovi predmeti nista nece vrijediti za tri tjedna.

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 05.03.2014. u 13:18.
JozicA je offline   Reply With Quote