View Single Post
Staro 04.03.2014., 14:13   #555
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Ok ekipa stvarno cijenim trud i najbolje namjere da mi ustedite tih 300injak kn, ali s obzirom da planiram taj rig exploatirati sljedecih 5 god., a "psiholoski" cu biti sretniji sa FX-8350, tih 300kn ce se vishestruko amortizirati kroz dato vrijeme

Hvala Dado na ukazivanju na ovog Kingstona ! Nisam znao da su poceli i 10 god. garanciju davati na memorije ?!? Svakako cu ju ozbiljno uzeti u obzir..

P.S. Vidim da imas Sabertooth plocu, gotovo "identican" proc i Ripjaws memoriju, kako si zadovoljan sa tom' kombinacijom ?

i btw nisam bas "gamer", tu i tamo CoH2, neki bolji FPS i rijedze obrada videa - su najzahtjevniji zadaci pred kojima se nadju moje konfiguracije, ali kada se upustim u neke od navedenih aktivnosti zelim da sve sljaka relativno glatko.

Kada vec zicam savjete.. ima li netko ideju, koje napajanje da nabavim za ovu konfiguraciju iz "mein komp" ? ..s obzirom da SS ide sa novom, a staru utrobu planiram sloziti zeni za svakodnevno pipkanje i torrente.. mozda neki portal 1,2 tu i tamo,.. Primarno mi je da PSU bude pouzdano i tiho ! Gledao sam onaj 500ish W Arctic Cooling u linksu, ali testovi su u najboljem slucaju "li-la", i nedostatak EPS12V ga cini se eliminira za moju staru DFIjku..