Znam izgledalo bi bolje da sam prilikom kupnje ovog kucista dobio sve sto je bilo i na slici a ne vrecicu vijaka :P
Jucer cackam i gledam ova stara odnosno gornja ima bandwith 144 GB/s a znam da te kartice imaju 128 GB/s bandwith, pogledam bios i skuzim da je tip stavio bios od Black Edition kartice. Naravno odmah sam stavio taj bios i na drugu karticu i sad cu obe na 144 GB/s i jos je pojacan pixel fillrate i naravno texture fillrate.
Problem je kao sto sam napisao u jednom postu sa strane da trenutno prelazim sve nastavke Assassins Creeda 3 i ta igra koliko vidim nepodrzavama CF i naravno odmah se desava FPS drop.
Sto se tice temperatura nisu jednako radile obe kartice i sigurno je bilo do biosa jer je ova Black Edition naravno clcokana do kraja a i sada je gornja 2-5C vruca sigurno jer usisaje topli zrak a i ovaj CF most na neki nacin malo blokira izlaz toplog zraka.
Na GPU-Z kad gledam GPU Load na alt-tab kod Assassins Creeda 3 neprelazi 40% na obe kartice a trebao bi biti barem 70% zar ne?
Kad dodem doma budem skinuo 3d mark pa cu i ja postati rezultate, nemogu to skidati na poslu bandwith je limited :P