View Single Post
Staro 04.03.2014., 12:15   #306
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Kupio maloprije CM combo, brzinski spojio na poslu i na prvu mogu reći da sam jako zadovoljan izradom i miša i tipkovnice za tu cijenu, iako, osobno bi mi bilo bolje da su samo tipke osvjetljene na tipkovnici, a ne kompletna pozadina tipki...bojim se da bi u mraku mogla zamarati oči...tipkovnica je dobro napravljena, djeluje čvsto, ostavlja dojam skupljeg proizvoda, na malo jače pritiske ništa ne škripi, niti se uvija...vagao sam između tog comba i logitech G103 tipkovnice, pa sam u linksu bacio brzinsku vizualnu usporedbu uz malo tipkanja preko zaštitnog celofana, i ipak sam uzeo ovu kombinaciju, puno bolji bang for buck nego G103 i osobno mi ljepši dizajn ima CM....čini mi se da G103 ima nešto tiše tipke, iako niti kod CM tipkovnice tipke nisu glasne, s druge strane miš je poprilično glasan, dosta glasnije klikanje nego kod CM Storm Havoc-a...ali sa obzirom na cijenu od 249 ne treba tražiti dlaku u jajetu, čini mi se odlična kupovina za te novce

@Sa stilom
gledao sam G510, pogledao par video klipova, procitao par članaka o njoj, sve super-sve 5, ali paprena cijena, prošlo me vrijeme kada sam gledao tipkovnice za 600, 700 i više kn, siguran sam da cu i sa ovom biti jako zadovoljan

Zadnje izmijenjeno od: dadosbcro. 04.03.2014. u 12:21.
dadosbcro je offline   Reply With Quote