03.03.2014., 21:54
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Autor HCS
Ok, imam cudan problem sa 7850 i OC-om, probah 13.12 ooficial i zadnju betu drivere ista stvar. Naime, koristim zadnju betu MSI AB za OC, otkljucan mi je slider za mijenjat napon, no pri svakom pokusaju promjene zadanih vrijednosti zacrni mi se ekran na pola sekunde, napon se ne promijeni a clockovi se spuste na 300/150, ulaskom u 3D aplikacije se ne podizu ni na standardne vise.
Pomaze jedino vracanje rucno u AB na npr. 1050/1400 i onda radi ok, dok komp ne ode u sleep, kad ga budim clockovi su opet na 300/150 i moram rucno vracati na OC.
Takoder slicna stvar sa Trixxom, samo s njim mogu mijenjati napon, ali opet, pri budenju iz sleepa ista svar, samo s njim vise nemogu vratit rucno clokove jer se zblesira. Nektko imao slicne probleme?? Neki drugi driver?
|
To ti nije do kartice. Imam VTX3D 7870,i identicna stvar mi se dogadja,meni se to dogodilo kad sam updateao Afterburner,na staroj verziji je prikazivalo kako je,a,sad na ovoj novoj prikazuje i meni 300/150 . Ali se ne opterecujem jel kad upalis igru on skoci na MHz koji ti nariktas,imam G15 pa na njenom ekranicu afterburner salje podatke i u bilo kom trenutku vidim kako se ponasa,i u igrama je uvijek onako ko treba biti 
|
|
|