Citiraj:
Autor panda505
Arsenal i title contender u istoj rečenici
|
To sam vidio samo u manageru...
Citiraj:
Autor 1v@n
Čekaj sad dežurnog Realovca da nađe nešto...
|
Skrumpali su se...
Citiraj:
Autor panda505
Ma znam ja već da prvi komentar dolazi kak je ta liga slaba
|
Ne'š ti šalke pobjedit...
Citiraj:
Autor panda505
Ali koja golčina!
Ajd nek uvale tom "kraljevskom" klubu još barem 2
|
Lol...pa nije im rođendan...šanse za pobjedu su im ionako bile ravne 0
Citiraj:
Autor dh41400
A kažu ... da je Primera slaba
Odlična tekma, to se zove derbi.
Ovakvog nasilja nisu vidjeli ni u EPL derbijima već neko vrijeme.
Btw ljudi su se smijali kada sam pisao da Ancelotti štedi igrače za ovu tekmu
|
Ovo je bilo ko el classico,šamaranja na obje strane,grubi startovi...ali dobro bilo je prilika na obje strane...dobra tekma...
Citiraj:
Autor MeanBoss
ja neznam sta se dogadja....ali flejmate samo kad barcini padaju ili ove realove padavicare niste danas vidili?! btw.sudac je definitivno prvo poluvrime bio u defektu,nesudeni penal za atletico,dva tri zuta za realovce radi simuliranja...svega je bilo!
|
Realno je da se sudac pogubio odmah od početka...u 4.-5. min već su počeli sa grubim prekršajima,prerani žuti karton za Ardu u 11.min,nesuđeni penal...ali padanje Coste na svakom ulasku je presmješno i tragikomično...
Patetico je krenuo sa grubom igrom i kao šta Carlo kaže,Real se nije snašao u tome...Čim sam vidio da Coentrao igra u prvoj,već mi se smučilo,mislim da je Carlo prekasno mijenjao,Coentrao je plivao cijelu tekmu,a ni Arbeloa nije daleko od njega,Balea nije bilo nigdje,a ni Kikija...Real se sa promjenama preporodio,a to se vidjelo i na terenu,bolja igra u 2.pol.,konkretna i brža,šteta samo šta lukica nije zakucao onu priliku šta je imao...
Citiraj:
Autor Dottore
|