View Single Post
Staro 03.03.2014., 14:11   #738
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Lepiaf Pregled postova
Ne kužim zašto većina ovdje da ne razumije da se od proizvoda koji košta 1,000 kuna očekuje nekakvo kršteno pakiranje, izgled i elementarna funkcionalnost. Pa nije riječ o Božićnim tinjalicama od 25 kuna, pa se sad svi nešto išćuđavaju!
1.000 kn nije neka cifra zbog koje bi se nešto posebno "radilo", dapače.

Citiraj:
Naljepnice su neuvjerljive, pakiranje poražavajuće, sve u svemu daleko ispod očekivanja za nešto što toliko košta.
Dobro, kako je to točno pakirano?

Citiraj:
Dali je normalno da roba koja je plaćena i koja je prošla nekakav “quality check” ne radi?
Da. Na stranu što većina te jeftine robe ne ide na nekakav ozbiljan QC.

Citiraj:
Dali je opravdana moja sumnja da je Extreme Digital HU znao što uvozi i o kakvoj je kvaliteti riječ?
Što znači "sumnja"? Misliš da je 1.000 kn neki veliki iznos?

Citiraj:
Dali je normalno da trgovac inzistira da se uređaj šalje u servis (iako je obaviješten odmah slijedeći dan, a u roku od 8 dana kako predviđa zakon), te kako bi se razmotrila moja odgovornost i unaprijed me obavijestio da bi moglo sve skupa potrajati?
Da.

Citiraj:
Ja sam to platio i dao im svoje puno povjerenje kojim se oni izruguju tako da mi šalju prizvod ispod bilo kakvog standarda.
Što to znači "ispod standarda"?

Citiraj:
Do tada sam na putu sa laptopom koji sam morao kupiti zahvaljujući Extreme Digital-u.
Ako želiš bilo kakvu redundanciju poslovne opreme, ne možeš ovisiti o redovno kupljenoj robi.

Citiraj:
Autor ACMilan Pregled postova
Evo ovako im izgleda jamstveni list za bilo koji proizvod.
Čini se OK, osim što traže i račun (što nije potrebno).