Citiraj:
Autor Gemmy
Moze preporuka za neki android oko 1000kn za oca
Dosada je koristio Huawei sonica, i bio je zadovoljan njime dok ga nije izgubio.
Zasada gledam polovne s2 s garancijom, koji jos su u tom rangu prihvatljivi cijenom
|
Evo ti xperia M recimo, meni prosao kroz ruke, vec dugo nisam vidio tako fluidan mob, iznenadujuce brzo radi plus toga baterija je stravicno dobra zapravo nesjecam se kad sam imao mob sa kojim sam nagurao oko 4 sata screen on timea sa automatskim brightnesom i upaljenom 3g mrezom a vjeruj mi gazio sam ga

oces od igrica, surfanja, gledanja serija filmica..
Lijepo izgleda, dobro lezi u ruci, malo zna biti skriputav jerbo mu je zadnja maska skoro kao unybody dizajn nesto tipa htc one x..
Pa ima i nfc, senzor a svjetlinu koji recimo niti skuplji uredaji tipa s4 mini nema..
Mane su mu losija 5mpix kamera ali po danu baca ok fotke, video joj je isto slabija strana mozda to poprave sa 4.3 koji uskoro dolazi i druga mana 4gb prostora, lako se ubaci kartica ali nije mi jasno zasto nisu omogucili da kad se instalira app neki da se ujedno omoguci prebacivanje na externu karticu

I naravno losiji kutevi gledanja ekrana sto je po meni plus teze ti netko moze zvirkat sa trane u busu recimo

ali bi obratio pozornost da na jakome danjem svjetlu taj ekran dolazi do izraza pa cak i ako direktno u njega pici sunce sve se cisto vidi..
Sto se tice benchmarka uredno daje bolje rezultate od Htc one x-a ili u rangu sa njime
Sve u svemu jako dobar uredaj a za ravno 1000kn se nadu novi neotvoreni sa 2god gare na njuskalu, trenutacno u tome rangu ja bolju opciju nevidim.
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12