Tema: RUST
View Single Post
Staro 02.03.2014., 19:23   #10
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
pa da promocija, al ne u smislu - "dodjite na moj server", vec da nas se ovdje skupi.. nasih i vasih i da igramo svi na jednom serveru..

mi smo morali mjenjat gro servera i prakticki svaki drugi dan pocinjat iznova jer je uvijek sranje i pizdarija s adminima..

pa imas dvije opcije i to uz uvijet da su admini donekle normalni i nisu krelci..
1. igrat ces dok se ne zaratis i zamjeris adminima i onda je gameover za cijelu grupu na tom serveru..
2. sprijateljit se s adminima da te ne diraju, al onda najcesce bude da se skompas previse i vidis kakva sranja rade admini, pa se pridruze u raid pa si spawnaju c4 i standardne pizdarije..

stanje igre.. hm.. igra je zapravo u potpunosti igriva, sve sto je u njoj radi kako treba i nema prakticki nikakvih bugova da te ometaju i zivciraju.. 5h u komadu mozes igrat bez problema..

updateovi su relativno cesti, sto se tice vecih updateova i novog contenta, cilj im je bio svaki tjedan update, al najcesce je to 2 za veci update..

community serveri se ne moraju wipeat nakon updatea tako da se ne gubi progres iz igre nego samo nastavis..

recimo ja sam veliki dayz fan.. rjetko koju igru sam cekao koliko i standalone, al ga ne igram jer nemam zivaca za takvu alphu i bugove (pogotovo iritantni ko u dayzu koji zivciraju toliko jer hebu gameplay i zbog kojih gubis stvari/umres)

ovdje sve sto je unutra radi kako treba i igra iako u tako ranoj fazi funkcionira
kao "gotova"..

Zadnje izmijenjeno od: M.U.P.. 02.03.2014. u 20:32.
M.U.P. je offline   Reply With Quote