View Single Post
Staro 02.03.2014., 14:28   #4854
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
a što kažete na tog tresh jungle? vidim da dosta pišete tu na forumu da je zvijer u jungli [[a nisam ga ni jednom vidio kao jungle ] i što se to dogodilo sa elise nitko ju više neigra :S vi igram tu i tamo jungle i doista je dobar jungler ali nekako mi osobno ne paše :S iako njezin ulti i q...to su brutani gankovi
baš me zanima ovo zapravo tresh jungle pa pišite malo o tome ako vam se da thx
Zanimljiv i težak pick, otprilike kao i Blitz jungle (što sam bio i igrao jednom u rankedu i winali smo easy peasy)

Ne bih ti savjetovao, jer je moguće jungleati ga kao i igrati top, ali ako njihov jungler napravi jedan early invade i ubije te, tvoje jungleanje je gotovo, a late game nećeš skoro ništa korisnog onda raditi.

Mi smo znali izvoditi blitz-jungle bot/jungle combo, ali to je više bilo troll, jer lategame im mnogo više vrijedi neki drugi jungler.

Što se tiče Kha Zix jungle, nije uništen, dapače. Frend koji ga maina (već 2 sezone do plat praktički samo s njim) kaže da je još uvijek jako dobar, i da ga treba forsati i dalje, samo nije više Q-E-W napad.

Ali opet, to je razlika između nekog tko zna kako koristiti spellove, a i nekog tko ne zna.

Primjer:

Kha Zix u bushu, dolazi neprijatelj. Ima dvije solucije:

1. E-Q-W i onda ga lupati.
ili
1. E-AA-Q-AA-W-AA ...znači u cca 1 sec duže ti si dodao 3x AA i napravio duplo više dmg nego ovaj 1. ...još ako imaš hydru.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote