View Single Post
Staro 02.03.2014., 00:01   #731
Zaramoth
Killing monsters
Moj komp

Zaramoth's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Lepiaf: s jedne strane te mogu razumijeti ali s "nekoliko" drugih - ne mogu.

Prije svega, ajd prestani s jadikovkama na račun ambalaže u kojoj je disk došao. Majke ti mile, blister pakiranje....standardna pojava. Kako ti je već netko rekao, slobodno checkiraj u kakvom pakiranju dolazi jedna od najprodavanijih serija SSD-ova, Kingstonov V300
Ako ti je to komplicirano, evo primjera:

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Kingst...-/271290543880

Nadalje, o kakvoj ti kontroli kvalitete pričaš?? Ti stvarno očekuješ da dućan otvori svaki božji komad ssd-a, svaki laptop upali i provjeri radi li sve kako bi trebalo raditi?!?

Koliko se ja sjećam zakona, rok od 7 dana u kojem možeš vratiti proizvod ukoliko je DOA ili si općenito nezadovoljan kupljenim - vrijedi samo i isključivo za kupnju na daljinu (iliti baš kao u tvojem slučaju - kupnja preko webshopa). I to bez potrebe za slanjem u ovlašteni servis kako bi se potvrdilo da je riječ o DOA. Zašto su te tu zeznuli, to stvarno ne znam reći. A ako je taj SSD već mjesec dana na testiranju, imaš im svako pravo napisati prigovor, prijaviti ih itd.
A opet, s druge strane....ako si njima uletio na način na koji si uletio ovdje na forumu, gotovo pa da im ne mogu zamjeriti što te na takav način - zavlače.
Zaramoth je offline   Reply With Quote