View Single Post
Staro 01.03.2014., 23:36   #6831
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ZTE U880S2 - iskustva?

Pozdrav svima,

potreba je baš nabaviti neki novi GSM pa rekoh zašto ne bi isprobao ZTE (jedan poznanik ima i naručio preko ebaya za manje od 400kn + 100kn troška carine, nikakve druge informacije ne znam, osim tih, ni model - ništa). Međutim, meni upalo ovo;

http://www.ebay.com/itm/3-5-ZTE-U880...item2a314fd256

znači cca. 250-ak kn + gore carina na to ako se ne varam, neki 100-tinjak kn? 350 kn nije puno za mobitel (koji nečemu služi)... a da ne srljam bezveze, bolje otvoriti temu ovdje i pitati prije narudžbe... koji je to mobitel uopće? ZTE - jesu znani mobiteli, ali o ovome nema nikakvih informacija @google?!

izgled za te pare je OK, bome i specifikacije, koliko kužim, radi i kod nas u europi - hrv, ima dual core - što je isto sasvim OK - međutim gledam RAM - 256MB?! koji vrag je to, moj sasvim uništeni, zdrobljeni HTC Desire/Bravo ima 576MB ako se ne varam... prektički taj moj Desire je (ako je suditi prema tome) brži mobitel od ovog ZTE-a...

Ima ko kakav prijedlog, mišljenje - o čemu se ovdje radi i kako to sve funkcionira?

P.S. tražio sam i po youtube-u dali postoji kakav review istoga, kako izgleda kada se koristi... ma kakvi... a nešto mi govori da je bolje kloniti se toga... a ko zna, možda je skriveni, jeftini biser