View Single Post
Staro 01.03.2014., 21:51   #728
Lepiaf
Registered User

Datum registracije: Feb 2014
Ne kužim zašto većina ovdje da ne razumije da se od proizvoda koji košta 1,000 kuna očekuje nekakvo kršteno pakiranje, izgled i elementarna funkcionalnost. Pa nije riječ o Božićnim tinjalicama od 25 kuna, pa se sad svi nešto išćuđavaju! Ili su overdosirani reklamama o ciglama upakiranim u karton, pa smatraju to normalnim. Proizvod izgleda kao da se netko sprdao i pakirao ga u kućnome ambijentu okružen svojim najmilijima i pravo bi čudo bilo da radi. Naljepnice su neuvjerljive, pakiranje poražavajuće, sve u svemu daleko ispod očekivanja za nešto što toliko košta. Dali je normalno da roba koja je plaćena i koja je prošla nekakav “quality check” ne radi? Dali je opravdana moja sumnja da je Extreme Digital HU znao što uvozi i o kakvoj je kvaliteti riječ? Dali je normalno da trgovac inzistira da se uređaj šalje u servis (iako je obaviješten odmah slijedeći dan, a u roku od 8 dana kako predviđa zakon), te kako bi se razmotrila moja odgovornost i unaprijed me obavijestio da bi moglo sve skupa potrajati? Ja sam to platio i dao im svoje puno povjerenje kojim se oni izruguju tako da mi šalju prizvod ispod bilo kakvog standarda. Nedavno (od drugog online trgovca) sam naručivao HDD od WD i dojam je u drugoj galaksiji. Od kućišta, pakiranja, izgleda, izbora materijala, neusporedivo. I RADI! Dakle nije riječ o tinjalicama za bor od 25 kuna, niti o sve za 10 kuna kod kineza, pa da se trgovac bahati i izruguje. Riječ je o skupome komadu elektroničke opreme koji nije povoljan, niti povoljniji nego drugdje, samo je bio raspoloživ u datome trenutku, that’s it. A ja nisam znao da dolazim kod kineza za 10 kuna sve i da su mi izgledi vrlo mali. Ili da moram moljakati djelatnike Extreme Digital-a za pultom da mi ga promjene, kao što mi neki preporučaju. Imam podosta godina, nemam vremena i zahtjevam “fair value for my money”. Završavam prepisku na ovu temu, svratim još obavijestiti kako je prošlo. Do tada sam na putu sa laptopom koji sam morao kupiti zahvaljujući Extreme Digital-u.
Lepiaf je offline   Reply With Quote