Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne sekiraj se. Puuuuuuuno "velikih" šumeharovaca i ferarista 2005. nije vremena ni za pisanje ni za gledanje utrka.  od 2000 do 2004 nisi mogo prdnut od takvih likova. A onda u 2005. muk. Svi rade nedjeljom, nemaju vremena, obiteljske obaveze i ručkovi, roštilji nakon mise i crkvenih sakramenata i to
Ne kažem da je begi takav, ali samo kažem da mi je normalno kad instant-navijač nestane nakon velikih i dominantnih rezultata. Ili se prebaci na neki drugi tim/vozača.
Srećom pa sam takvima krvopija sa slamčicom  jer ja sam uvijek tu. I kad mclaren ima sezone kao 1998 ili ovakvu bez podija 2013. A da ne kažem koliko sam šumeharovaca, alonsovaca, renaultovaca, ferarista raskrinkao da su glory hunteri i instant-navijači.
Ko zna, možda prokažem i kakvog fetlovca ove godine, ako se ne pokrpaju nakon ove test katastrofe.
|
Ne sekiram se druže. Kakvi, samo mi taj dio u postu bio nadasve zanimljiv, pa reko, da prokomentiram
A čuj, ako se ne sredi bolid vjerojatno će past navijači RB-a i prebaciti u dominanti tim, što će vjerojatno biti Mercedes, iako se duboko nadam kako će "moj" Ferrari složiti bolid kako treba i da Alonso i Kimi budu na mjestu što se vožnje tiče.
šalu na stranu, volio bi svakako da tim za koji navijam pobijedi ali, radije bi gledao zamiljivu sezonu, da uvijek bude napeto i da bude što više dvoboja na stazi tako da se ima šta i gledati, a ne da jedan otpili na +10 sekundi i tako 50krugova (ovo govorim odokativno..)