Vidim da ljudi masovno mjenjaju gear, a zapravo sami sebe zavaravaju s velikim brojkama kojima osim main statsa nedostaje jedna jako vazna stvar, a to je CHC, CHC, IAS itd.
Za sada vecinu geara sto sam vidio su nabrijali s main statsima, a sve ostalo je otislo u drugi plan.
Nadam se da ce lvl. 70 itemi biti bolji te da cemo opet vidati statse koje smo uvijek ganjali tj. CHC, IAS, CHD....
Po ovome ispada da se i za ROS isplati ostavljati gear s tim statsima (npr. Mempo s visokim CHC, Lacuni s CHC, IAS...., trifecta te quadfecta ringovi/amuleti).
Nesto sam malo slusao KingKongor-a (inace nisam bas fan ovog lika, ali opet covjek zna o cemu prica) te i on sam kaze da je po njemu za sada pametno cuvati ovo sto sam naveo (osobno cu sav taj gear sacuvat posto sam koliko-toliko zadovoljan sa svojom trenutnom opremom...je, uvijek moze biti bolje, ali taj upgrade ostavljam za naredne mjesece/godine posto mi se sada nikako ne kupuje nista novoga te gold cuvam za kraftanje).
Jucer mi je Warden na Act 1 dropao kljuc, tako da to radi (na T3).
Koji torment igrate za sada?
Do sada sam igrao MP8-10, ali kako nisam jos poslozio sve buildove te kako se moram opet naviknuti na raspored prstiju na tipkovnici, ne pada mi na pamet vise od T3.