Citiraj:
Autor vex
Skinuo sve, zauzece na disku 52gb pa da probamo
Ne kuzim ekipu koja bi top igru, sa top gameplayom, engineom, grafikom itd.. a sve za dzabe  ... je developeri su voljni raditi za kruh I vodu
F2p opcija je oke da vidis o cem se radi I ako ti se svidi - pa plati jebiga ...
Svi bi se jeb* al da im ne uđe 
|
Gledaj, ja sam prvi protiv ovakvog f2p modela jer je model za krac...blago receno.
Kao za primjer cu dati LOTRO kojega nisam u zivotu free igrao, niti mi pada na pamet tako nesto, ali ove cijene su prevelike za TESO (bar meni osobno).
Ista stvar je s WOW-om (mam u kolekcji jos jedan zatvireni WOW Battle Chest s mjesec dana free igranja, ali radi kolekcije tu kutiju ne otvaram.

).
Mogu ti kao primjer dati IMHO odlican GW2, kupis igru i ne placas pretplatu. Posteno? Po meni je i to je odlican model placanja.
Ljudi danas masovno igraju f2p igre, ne mozemo reci da je jedan npr. RIFT los, ali opet da bi uzivao u punom potencijalu igre bar malo moras potrosit love ili zamjenit platinum za rex i to vise nije f2p vec dolazimo do pay2win posto su igraci koji placaju u prednosti i zato ne volim taj f2p model te cu uvijek radije bar nesto platiti no da svi imaju iste uvijete igre (kao sto je to primjer u GW 2, WOW, D3 pa evo i TESO).
Pogledaj Diablo, platis jednom i to je to. Ok, nije ista igra, ali opet to je to.
F2p ima IMHO samo jednu prednost (koja dosta znaci ljudima s manjim budzetom), a to je onaj feeling kada znaju da mogu jedan mjesec platit igru i pet mjeseci ne, a da ce i dalje moci uzivati u igri (bar djelomicno).
Gadno je kada igras mjesecima (ili godinama) i odjednom se zatvori pipa, dodu neki troskovi i dogodi se da ne mozes platit pretplatu.
Ne znam, vidjeti cu kako ce se sve razvijati s TESO pa ako igra bude odskakalo kvalitetom, lako moguce da cu je zaigrati i da cu placati pretplatu no po meni je to los model te bi radije u startu dao vise za igru, a ne da me kasnije zezaju s pretplatom jos i za to (ne volim ni razmisljati o tome sta svaki mjesec placam za zabavu).