View Single Post
Staro 01.03.2014., 12:23   #714
Lepiaf
Registered User

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
I ja isto. Ali prije toga ja kao kupac imam pravo izbora.

U ovom slučaju gledao sam svoji Samsung dock u drugim dučanima, bio sam u Smartson dučanu gdje je taj uređaj koštao 1999 kn i tamo sam ga prvo vidio te mi je privukao pažnju. Zatim sam sjeo za komp i napravio selekciju trgovina koje ga imaju : Semark ga je nudio za 1600 kn (izložbeni primjerak), Elipso za 1300 kn (izložbeni primjerak). Pogodi gdje sam ga kupio zapakiranog u tvornički zatvorenoj kutiji i jesam li sada zadovoljan kupac
Razumijem tvoje motive. Moja je pogreska sto nisam propoznao o kakvoj je trgovini rijec. Naime proizvod koji sam kupio nema povoljniju cijenu. Bio je na raspolaganju u vremenu koje je meni odgovaralo. Kada sam im objasnio situaciju, potvrdili su da je slanje uredjaja u servis ( gubitak jos par tjedana) jedina opcija. Problem sa neimanjem pouzdanog prijenosnika i kupovina novoga mi je prouzrocila vecu stetu. Pokusao sam sa Extreme Digital naci prostor za dogovor, no grubo su me odbili... Svakako ocekuijem da ce mi napisati da sam sam kriv za neispravnost, doista nisam toliko naivan, no najveca je steta u mome slucaju je vec ucinjena. Steta po mene, a mozda i njih. Jedino nije steta za one koji ovo sve citaju i budu oprezniji kada kupuju.
Lepiaf je offline   Reply With Quote