01.03.2014., 12:02
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
Autor sodom
Prošli tjedan sam prvi puta u Extremu uzimao nešto, radi se o Samsungovom docku/bluetooth zvučniku DA-E650, cijena 1300 kn. Došao mi za dva dana od narudžbe, podigao u poslovnici, došao doma ,upalio ga i nije bio ispravan. Vratio se u poslovnicu, dečki pogledali dock, vratili mi novce , ispričali se i pitali me želim li napraviti drugu rezervaciju za identičan novi dock. Rekao može, došao novi dock za dva dana ja u trgovini isprobao ovaj puta dali je sve ok (spojio na struju i pustio mjuzu sa mobitela) , sve radi dobro i zadovoljan otišao doma.
To je bila moja prva kupovina, obzirom na uslugu ponovio sam je prije dva dana kada mi je krepalo napajanje u HTPCu. Naručio artikl preko neta koji je bio u poslovnici i proštetao se do dučana (živim relativno blizu) i podigao novo Corsairovo napajanje VS 450 za 260 kn u roku pola sata od online narudžbe, opet sve ok. Garancija je 3 godine, netko je tu spominjao godinu dana.
Politika "naručiš robu bez obveze i dobiješ mail kada ju možeš podignuti" works for me. Ako vam se ne sviđa što dobijete slobodno se možete na peti okrenut i izač iz dučana.
|
Ja nazalost ne zivim u ZG. I dalje smatram da trgovina ima utjecaja na ono sto zeli ili ne zeli prodavati. Ja se nisam vodio cijenom, koja je adekvatna za taj proizvod nego dostupnoscu. Tuzno je da ovdje vecina pristaje na manje, umjesto da zahtjevaju vise. Nije u redu da kupac mora raditi posao proizvodjaca ili trgovca a vezano za selekciju neispravnih od ispravnih proizvoda.
|
|
|