Prošli tjedan sam prvi puta u Extremu uzimao nešto, radi se o Samsungovom docku/bluetooth zvučniku DA-E650, cijena 1300 kn. Došao mi za dva dana od narudžbe, podigao u poslovnici, došao doma ,upalio ga i nije bio ispravan. Vratio se u poslovnicu, dečki pogledali dock, vratili mi novce , ispričali se i pitali me želim li napraviti drugu rezervaciju za identičan novi dock. Rekao može, došao novi dock za dva dana ja u trgovini isprobao ovaj puta dali je sve ok (spojio na struju i pustio mjuzu sa mobitela) , sve radi dobro i zadovoljan otišao doma.
To je bila moja prva kupovina, obzirom na uslugu ponovio sam je prije dva dana kada mi je krepalo napajanje u HTPCu. Naručio artikl preko neta koji je bio u poslovnici i proštetao se do dučana (živim relativno blizu) i podigao novo Corsairovo napajanje VS 450 za 260 kn u roku pola sata od online narudžbe, opet sve ok. Garancija je 3 godine, netko je tu spominjao godinu dana.
Politika "naručiš robu bez obveze i dobiješ mail kada ju možeš podignuti" works for me. Ako vam se ne sviđa što dobijete slobodno se možete na peti okrenut i izač iz dučana.