View Single Post
Staro 04.08.2005., 01:23   #54
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by SIR_KILL@LOT
Ma zakon je grafa!

moram se malo naviknut na drivere i na postavke i to.. jer dugo nisam imao nvidiu ( oko 2 godine - FX 5200 64 bitna:clap: )

ali tako lako se otključala i tako ljep perf boost sam dobio.. ma milina je karta...

...temperature nisu odlične ali su solidne budući da je pasivnjak na njoj.. kreću se od ~58°C na ideal do ~66°C na loadu... imam u vidu zašarafit jedan (ili dva ) 80mm venta na pasivnjak i to bi trebalo hladit odlično( dva venta u kombinaciji sa velikim pasivnjakom sa dvije heatpipee, u teoriji savršeno...;-))

inače dođe u ogromnoj kutiji... ko dvije matične!!! ma bolesno.. i bundle je odličan ..Thief , Spell force, Joint operations i ( klasika) Power DVD..

..sad samo da upiknem novo napajanje i dignem sistem na clockove koji su u sigu( ugasio sam sve nepotebno da garafa lakše diše dok ne upiknem novo napajanje), trenutno mi je sve na stocku( osim grafe na 16,6) i nisu priključeni ventovi,cd-rw i floopy...

kad sredim to sa napajanjem prvo ću ju clocknut do maxa... onda ću flashat bios sa voltažom za 0.1V većom.. pa ću ju ponovo clockat do maxa...
Sretniče...
evo frend danas kupio i dobio "samo" 12,6...
sa otključanim quad-om se događa ovo:
Mailman je offline   Reply With Quote