01.03.2014., 04:57
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Autor buljo
Ne znam dal vi vidite ili ne ali ovaj blizz je stvarno jebeno pametan a ljudi su jako slijepi kaj ne vide kaj rade.
Što smo dobili novoga sa ovim patchom? Teoretski ništa, osim što su ubili jedinu dobru stvar a to je mob density.
Sada i nakon 1500 sati igre dobivate iste levele koje ste prošli barem 1000 puta i jedino što je novo su itemi koje MORAMO skupit da bi mogli kraftat nove iteme jer nam stari gear više ne vrijedi pošto su skillovi skroz izmjenjeni, naravno namjerno.
E sad dolazi ekspanzija, a gle čuda oni su se sjetili prije ekspanzije ubacit loot 2.0 da pokažu kako je to mrak stvar i na kaj će ličat ekspanzija, u kojoj, vrlo vjerojatno, ćemo dobit jako mali broj novih questova, lvla i ostalog.
Loot 2.0 je mogao i trebao bit ubačen bez tolikih izmjena skillova ODJEDNOM.
ALI, uvijek ima ali, onda ne bi imalo takvog efekta kao sada, razjebi sve, daj im mrvice i napravi od buhe slona.
Najrađe bi da vrate onaj stari loot sistem i stare skillove nama koji želimo igrat diablo 3, oni koji žele igrat loot 2.0 i nove skillove neka kupe ekspanziju jer će samo slijepci (ispričavam se ako se netko vidi u ovome) i zagriženi dat novce blizzu koji od nas radi budale već 2 godine.
|
točno, dvije godine su radili budale od nas, i to je ono zbog čega hrpa ljudi neće kupit exp, ali hrpa će im i dalje ostat među kojima i ja jer su ljudi ovisnici o ovoj igri i toga su oni debelo svijesni i to debelo debelo koriste. nitko nama nije kriv, što smo ovisnici pa ne možemo bez Diabla 3 a onda naravno i bez blizardove pohlepe da nam dobrano poparaju džepove.
30 eura i nije tako puno, za ovako ispoliranu stvar, ali smo to trebali dobit odmah i tu i ja vidim veliki problem, njihov pristup ovom naslovu je bio debelo podcijenjivački, a zaradili su masne pare na njemu, od transakcija na AH mogu samo mislit kakve su pare okrenuli, i bio je red da sva ta svoja sranja isprave, a mob density kao i PvP i ostala sranja dolaze gotovo sigurno u budućim patchevima, kao što si reko oni nama postepeno daju mrvice a mi njima postepeno miljarde eurića na stol. 
|
|
|