Citiraj:
Autor JozicA
Ja ipak vise volim solo Diablo 3 igrati, i uzivati. U svakom killu naravno, evo malo isprobavao mog Wizzarda dokle moze s novim komadima opreme. Ala volim ovaj pametni drop. Lighting build slozio. Samo jedna rijec: ZAKON.

Torment I kao od sale ide, 75k dmg i 1M Toughnessa, takoreci elite me ubiti nemogu.
Jucer popodne lika napravio i od lvl 1 krenio. 28 sati kasnije Torment I kao kroz sir ide. A wizzard mi nije jaca klasa, dosada s barbarom preko 800 sati napravio. I nije mi nikad ovako dobra oprema dropala.
|
ma tek ono najbolje dolazi, stari moj kad budemo 70 level ne želim ni pomišljat kako će bolesni itemi padat, po meni tek sad je igra ono što je trebala bit po izlasku, popravili su više manje sve zajebe, i sad je to to. sad ostaje samo na igračima, koliko su spremni igrat igru, i dal su spremni izdvojit još 200 kuna za exp. mnogi nakon originala, vjerojatno nisu, ali ja osobno kad vidim da su riješili taj jebeni lag konačno, samo zbog toga ću je kupit. da je osto lag, nema teorije da bi kupovo exp, to mi je ono što mi je bilo najvažnije u cijeloj priči a što su konačno riješili da mogu igrat bez konstantno nerviranja zašto mi šteka igra i zašto moram molit boga da upadnem u dobar server. pa nisam zbog toga kupio igru, već da uživam i ubijam slobodno vrijeme bez nervoze i stresa. no kažem, neki nikad neće biti zadovoljni ovom igrom, ali meni ona uvijek nudi nešto više od ostalih RPG naslova. jednostavno Diablo je kod mene i dalje zadržo kultni status s kraja 1990ih, i to se neće tek tako promjenit kad je ovaj tip igre u pitanju.
Citiraj:
Autor JozicA
Ma osjecaj je odlican kad ti pade nesto sto je bolje od onoga sto imas, a i nemoras AH koristiti da napredujes.
Ja evo prvi put wardena puko na lvl 60 i nije pao kljuc, mislim da je radi Expert nivoa tezine. Ali jos wizarda oblacim pa mi pase brzo ciscenje mobova jer drop je super i na manjim levelima.
|
ja sam wardena ubijo više puta, i nijednom mi nije dropo ključ, ne znam zašto igram Torment 1, sada igram Torment 2, na Torment 3 je već zajebanije a na Torment 4 me već počnu gadno zajebavat, na Torment 6 sam kratko probao i odmah me zaklala hrpica mobova, na elitove nisam ni stigo, tako da držim se Tormenta 2 on mi nije ni prelagan ni pretežak. a za wardena, nemam pojma koji Torment mora bit da bi dropao ključ odmah, mislim najmanje T4, ako ne i T5, ko kad smo s MP8 mogli u pravilu očekivat ključeve u originalu, tako i sad u exp mislim da će T4,5 biti potrebno za bacanje ključeva.