View Single Post
Staro 01.03.2014., 02:19   #5647
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Danas sam prvi put probao random timske.
Frend je igrao prije na mom accu da mi pomogne skupit killove pa sam kasnije došao sa pivom do njega.
Sjednem za komp i krenem tražit timske, prvi nas pojedu, odem u drugi tim koji je wot sam našao i izgubimo. Velim idem sam nać tim jer mi se ne da igrat sa ovim crvenim paradajzima, iz par njih me izbacili (iz jednog jer nisam imao ts) i napokon nađem neki od team, is3, t32, JPanther 2, još jedan tenk i ja u is3, i pobjedimo lagano, u drugoj nam je otišao taj neki tenk i došao neki žuti amx 100 i nastavimo dalje, organizacija preko chata, igrači super, dogovaramo se tko će kog ubit (za killove ofc).
Nakon 4 partije veli tip da ide na 10 min na pauzu ali kad sam uspio izvuč izgubljenu partiju (ostao sam protiv amxa 90 koji je bio na 2 shoota a ja bio na 60 hpa i ubio ga) frajer je odustao od pauze i nastavljamo dalje
T32 kaže da mu fali jedan kill i da pustim ovog jednog da ga ubije, frajeru sam bio a guzici i ostavim mu ga i odem ubit zadnjeg.
Završi partija i frajer nam se zahvali na igri (t32 i njegov frend u jpantheru 2 vele da idu) a ja ih pitam jel može još jedna kad nam tako dobro ide jer meni fali jedan kill, kaže tip kad je za tebe može. Ja u šoku (obojica su plava) i krečemo ponovo, pitam is3 koliko njemu fali on veli 2 killa, i jpanther2 i t32 govore da neće nikog ubit da mi dobijemo killove, i pobjedimo i tu zadnju i svi pokupimo kaj nam treba.
Nakon partije SVI SVI pišu da im je žao kaj idu i da je ovo awesome team bio, svi se zahvaljuju jedno 10 puta svima na tim partijama.
Ugl ne znam na kaj liči ovo napisano, ja sam još u šoku kakav je dobar bio tim, svi su slušali i dogovarali se, u svakoj partiji smo dijelili killove, nitko nije ništa krao, a kasnije kad je nama dvojici falilo ovi su ostali da nam pomognu skupit. Toliko sam još pod dojmom da više danas ne palim tenkove, double neću danas skupit al mi nije žao.
Eh da je više ovakvih dana kao danas...
Šteta kaj frend ne sprema replaye pa da stavim koji

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote