Citiraj:
Autor BladeRy
Meni je 110-140 bez vsynca, sta je cudo jer je prije isao jedva 40 diablo. Sad leti a sve postavke iste, doduse grafa radi na 99% snage radi toga. Upalim vsync i max fps je 60, a grafa radi na 55% i primjetno hladnija i tisa.
A sad hoces ti bas primjetit razliku izmedju 60 i 120, to su bajke, D3 sad klizi, pa mozes slobodno drzat vysnc upaljen i rastereti grafu.
|
pa da, prije dok je bio lag ni 140 nije pomagalo da to ide kako treba.
ja ne znam šta su oni napravili s orginalom, ali je očito da su ga izbacili totalno nedovršenog, i nisu ništa ni pokušavali promjenit evo do ove zakrpe koja je totalno riješila problem laga, dakle sve se može kad se hoće, ali blizardovci neće. dvije godine sam se živcirao s tim lagom, ali evo sad je sve napokon ok. i kaže temp mi pala s Vsync za punih 10 stupnjeva.
to će mi puno značit, u ljetnim mjesecima, hvala buljo da tebe nisam pročito još bi mi se pržila na 77 C.
http://www.pohrani.com/f/1s/sS/2a5cI...eenshot000.jpg
a ova dva prstena mi pala malprije, Jordan i ovaj untoled secrets, ovaj thougness je jako bitan, puno mi manje štete daju i nekako lakše farmam, već drugi put dropam DPS zbog njega za 10 posto, ali nekako mi se čini da mi je bolje s ova dva prstena nego s onima što sam ih imo do danas, a svaki mi daje 10-12 % viši DPS, tako da zadržat ću ih dok nešto bolje ne padne. nego mislim da će ovaj 2.0.1 loot biti bolesno dobar, samo kada se dođe do 70levela, mislmi da će tad padat bolesno dobri itemi. tako da bolje da momci požurite i kupite exp, jer exp vam daje krila.