nije do graficke sigurno, to je procesor. i meni se to znalo dogadat al sam nabavio cooler (onaj stalak za laptop) i temp mi ne prelazi 85 u ekstremnim uvjetima sad
također, ono što isto može pomoći ako ima ukljucen turboboost (npr meni dize sa 2.3 ghz na 2.9 cpu) to cesto moze uzrokovati pregrijavanje. Kako se to rješi: odeš u control panel pa u power options - > meni je stavljeno pod balanced i tamo desno od toga imas change plan settings. udes u to i opod advanced power settings nadeš na dnu stavku "processor power managment" i pod maximum processor state na pluged in stavis na 99% umjesto po defaultu sto je 100%.
Tim načinom, komp neće paliti turbo boost opciju i neće se grijati toliko. Proba tu opciju i ja mislim da ce mu pomoci jer meni je dok nisam imao cooler ispod laptopa ali ovo je jednostavno rješenje i niti nisam osjećao razliku neku u performansama u igrama.
Sad nisam upoznat sa AMD procesorima i ne znam ako imaju tu turboboost opciju ugradenu jer ja koristim intelov CPU ali može probat isto pa vidit ako se što poboljšalo