Ma zakon je grafa!
moram se malo naviknut na drivere i na postavke i to.. jer dugo nisam imao nvidiu ( oko 2 godine - FX 5200 64 bitna:clap: )
ali tako lako se otključala i tako ljep perf boost sam dobio.. ma milina je karta...
...temperature nisu odlične ali su solidne budući da je pasivnjak na njoj.. kreću se od ~58°C na ideal do ~66°C na loadu... imam u vidu zašarafit jedan (ili dva ) 80mm venta na pasivnjak i to bi trebalo hladit odlično( dva venta u kombinaciji sa velikim pasivnjakom sa dvije heatpipee, u teoriji savršeno...;-))
inače dođe u ogromnoj kutiji... ko dvije matične!!! ma bolesno.. i bundle je odličan ..Thief , Spell force, Joint operations i ( klasika) Power DVD..
..sad samo da upiknem novo napajanje i dignem sistem na clockove koji su u sigu( ugasio sam sve nepotebno da garafa lakše diše dok ne upiknem novo napajanje), trenutno mi je sve na stocku( osim grafe na 16,6) i nisu priključeni ventovi,cd-rw i floopy...
kad sredim to sa napajanjem prvo ću ju clocknut do maxa... onda ću flashat bios sa voltažom za 0.1V većom.. pa ću ju ponovo clockat do maxa...