Dragi 1v@n: Jednostavno zato sto su moji novci bili jako ispravni, pa ocekujem zauzvrat ispravan prozvod. Kada sam zatrazio da mi proizvod zamjene, odbili su me, te uputili servisu koji ce najprije stvar ispitati, te pismeno odobriti zamjenu, a kako bi se utvrdilo dali je do krivice doslo mojom greskom???? Ustvari do sada mi se cini ne bas u duhu članka 403. i 404. Zakona o obveznim odnosima u kojima je trgovac dužan, prema izboru potrošača, ukloniti nedostatak na proizvodu, predati drugi proizvod bez nedostatka, sniziti cijenu ili vratiti plaćeni iznos za proizvod, te ispuniti i druge obveze propisane tim odredbama. Kako god, ja tamo vise ne kupujem niti bi to bilo kome preporucio,i doista bi me iznenadio preokret u dosadasnjem ponasanju, odnosno da i ja pocnem uzivati dobra iskustva koja ti imas.. Svatko moze kupiti kontejner smeca u Kini (danas ne nuzno niti kupiti) te ga distribuirati naokolo, no na nesrecu Extreme Digital-a i slicnih, taj je sport u EU prilicno skup, ...za sada moje poslovanje sa Extreme Digital-om je mene kostalo tisucinjak kuna za koje sam dobio NISTA upakirano u jeftinu ambalazu, nadam se da ce se to okrenuti, te da cu uspjeti dobiti novce natrag..u medjuvremenu, nemam niti jedno niti drugo....ja naime novac ne nalazim na grani. jasnije?