Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 28.02.2014., 11:38   #6908
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Trenutno je novom gearu sve otislo u main stat (bar na ovom lvl. 60 koji nam pada).
E sada, nekome se to svida, nekome ne. Osobno spadam u kategoriju ovih drugih jer volim kemijat s gearom te fino racunat IAS, CHC, CHD, All res, AR etc.

Sada se treba samo prilagodit i izvuci maksimum iz ovoga, a osobno mislim da je bilo vrijeme za neke promjene posto ajmo ruku na srce, imali smo par odredenih buildova i to je to dok sada vec kemijamo nove buildove i naravno da je u pocetku tesko, ali kada se naviknemo biti ce sigurno zanimljivije nego prije.

Da, rado bi i dalje igram s CM wizzom ili WW barbom, ali zamjeniti cemo to s nekim novim buildovima i opet ce biti zanimljivo kao i prvoga dana.

Kada pricamo o gearu, moj kosta par bilijuna i sada dok dode lvl. 70, nece vjerojatno vrijediti nista...no to je tako, nema se tu sta previse kukat posto mi je ok vidjeti da ekipa napokon stavlja novi gear na sebe i micu svu onu staru opremu koju vrtimo od kako je izasao D3.

Sto se tice tezine igre i na kojem Tormentu igramo (osobno sam na T3 dok ne poslozim buildove i dok se uopce naviknem na sve ovo opet posto sam za wizza koristio macro pa se prsti moraju naviknit na novi raspored), ne mozemo ocekivati da cemo odmah igarti neki ne znam kako visoki T posto ne smijemo zaboraviti da imamo lvl. 60 gear dok je visi Torment za lvl 70 gear koji jos nismo vidjeli (bar ga ja nisam vidio).
To je kao da mislimo kako s lvl. 50 gearom mozemo igrati stari MP10, e bas to i ne ide tako lako.

Inace, mislio sam da cu lako sredit svog barba, ali na kraju sam lakse sredio trenutni build za wizza i mogu reci da sam za sada zadovoljan, 100% cu sve to jos izmijenjat, ali ima vremena...sada se samo treba prilagodit.

Ajde, ja sam stara krama pa se prilagodim novim stvarima, a kamoli vi mladi koji volite sve ove novine.

Vidimo se online.

P.S.

Evo jedan zanimljiv build za wizza (nisam ga osobno isprobao, ali cini se ok):

http://www.youtube.com/watch?v=2Zxku...ature=youtu.be

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 28.02.2014. u 11:57.
win32 je offline   Reply With Quote