Citiraj:
Autor MAGARAC
FPS sa 660 Ti trebaju bit lagano vec svemirski..
|
Znam, zato mi i nije jasno, sve mi je na max osim AA, a ja kao stari codovac sam naučen na lockanih 250 fpsa, a sve današnje igre igram sa lockanih 60 tako da vidim da mi padne framerate makar nemam niti fraps niti išta slično.
Citiraj:
Autor ivan77
..gle on je mod..banat će te  genzt šit bičz, pi se expert konekšns..on smije što mi ne smijemo,
ako kaže da ne valja, ne valja..vest sajd, bjač
|
Nismo na bugu da se djele banovi jer je netko nešto napisao protiv moda.
Citiraj:
Autor ivan77
haha, znači, ako se meni sviđa Diablo 3 ja sam troll,.ahah
btw, ja po nikome ne pljujem.
pa daj, otvori onda posebnu temu "Mi, koji ne volimo Diablo 3"..
|
Ti si troll na svakoj temi na kojoj se pojaviš, kako je kolega napisao, napišeš da je super a izostaviš argumente.
Citiraj:
Autor ivan77
Atmosfera je postala više gotička, nema ni najmanje potrebe otići na AH/RMAH, za kojeg ne kažem da je bio loš. Naprotiv, bio je dobar u svoje vrijeme 2012 g.
|
Atmosfera je ostala ista jer se niti jedna boja u igri nije promjenila, a o samom gameplayu i lvlima da ne pričam.
AH nikad nije bio dobar, osim blizzu :$:
Citiraj:
Autor ivan77
Sada je vrijeme za povratak korijenima iupravo to je Blizzard napravio.
Odličan zaokret u pravom smjeru.
|
Odličan zaokret godinu i pol prekasno.
Citiraj:
Autor ivan77
Sa ovim patchom Diablo 3 je postao sasvim neka nova, još bolja igra.
|
Istina postao je nova igra ali nikako bolja, eventualno novim igračima je bolja, starima nikako.
Citiraj:
Autor ivan77
Sada varijacija ima bezbroj, kao i mogućnosti.
|
Reci mi što je to novo od varijacija i mogućnosti?
Napiši jedan lijep i konstruktivan post da vidimo to tvoje stajalište i zašto se tebi osobno toliko sviđa.
A ako ćeš trollat, evo imaš pred svima moje obečanje da ću ti zalijepit kartončinu čije će trajanje ovisit o količini trolla u postu.