Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 28.02.2014., 11:06   #6906
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
FPS sa 660 Ti trebaju bit lagano vec svemirski..
Znam, zato mi i nije jasno, sve mi je na max osim AA, a ja kao stari codovac sam naučen na lockanih 250 fpsa, a sve današnje igre igram sa lockanih 60 tako da vidim da mi padne framerate makar nemam niti fraps niti išta slično.

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
..gle on je mod..banat će te genzt šit bičz, pi se expert konekšns..on smije što mi ne smijemo,
ako kaže da ne valja, ne valja..vest sajd, bjač
Nismo na bugu da se djele banovi jer je netko nešto napisao protiv moda.

Citiraj:
haha, znači, ako se meni sviđa Diablo 3 ja sam troll,.ahah
btw, ja po nikome ne pljujem.
pa daj, otvori onda posebnu temu "Mi, koji ne volimo Diablo 3"..
Ti si troll na svakoj temi na kojoj se pojaviš, kako je kolega napisao, napišeš da je super a izostaviš argumente.

Citiraj:
Atmosfera je postala više gotička, nema ni najmanje potrebe otići na AH/RMAH, za kojeg ne kažem da je bio loš. Naprotiv, bio je dobar u svoje vrijeme 2012 g.
Atmosfera je ostala ista jer se niti jedna boja u igri nije promjenila, a o samom gameplayu i lvlima da ne pričam.
AH nikad nije bio dobar, osim blizzu :$:

Citiraj:
Sada je vrijeme za povratak korijenima iupravo to je Blizzard napravio.
Odličan zaokret u pravom smjeru.
Odličan zaokret godinu i pol prekasno.

Citiraj:
Sa ovim patchom Diablo 3 je postao sasvim neka nova, još bolja igra.
Istina postao je nova igra ali nikako bolja, eventualno novim igračima je bolja, starima nikako.

Citiraj:
Sada varijacija ima bezbroj, kao i mogućnosti.
Reci mi što je to novo od varijacija i mogućnosti?
Napiši jedan lijep i konstruktivan post da vidimo to tvoje stajalište i zašto se tebi osobno toliko sviđa.
A ako ćeš trollat, evo imaš pred svima moje obečanje da ću ti zalijepit kartončinu čije će trajanje ovisit o količini trolla u postu.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote