@ivan77
Nisi trol ako ti se igra svidja, trol si ako samo ispalis, na bilo koji komentar il argument, kako je igra super. Nisi ponudio kontra argument, nisi objasnio svoje stajaliste, samo sa jednom crtom texta si rekao da je igra super.
Ne da je tebi super po tvom misljenju, nego je opcenito super.
Hoces da ovo prevedemo u govor kakav danas vlada u HR? Na bilo sta receno od ljudi sa (negativnim)kritikama, netko odgovara "ti si komunjara i udbas". I ama bas nista drugo.
Mnogi od nas igraju od pocetka, prosli smo sve likove na inferno, uhvatili konce i zabavili se. Zasto su neki buildovi bili gotovo jedino upotrebljavani?
Jer su bili funkcionalni. Mislis da i sad nece bit tako? Daj ljudima vremena i opet ce isplutat par buildova koji ce bit OP.
Evo sam bjesnio prvi dan/2 na resource managment, i da, jos je sjeban za vecinu likova. Popravio sam DH i prilagodio se situaciji, sad kosim T2/3 bez muke. Znas kako?
Ball lightning. Stojim na mjestu i spamam jedan jedini skill, doduse, opalim vault il 2 kad pridje elite, al inace samo stojim na mjestu. A probao sam sve buildove sta su mi pali na pamet, i sve skilove.
Ovo je godinam isped svega, em imas shansu da ih stunas, em svaka kugla udara svakoga u dometu po 2-3 puta, sad sa 70% critta shanse i 500% dmga kosim sve nemilo. A posto crittam poprilicno i to istog moba nekada i po 2 puta, punim hatred koji mjenjam za disciplinu, i sad nemogu presusit sa resourcima.
Jps bolje, kako kugla izadje od lika, tako odma ima AOE napad i stuna i udara one sta su mi direktno zguza, i ubija ih, efektivno se ne trebam i okrecat na moba vise.
Zasto je taj jedan skill tako OP a drugo nije ni blizu po ucinkovitosti? Nije da se bunim, al ja zasad ne vidim/nalazim nista sta bi meni omogucilo uspjeh ingame. A ako se opet vrati sistem da je skill/2 po liku OP, onda su drugi vecinom beskorisni. I ponavlja se v1 scenario.
Edit: evo linka na
lik