Nisam doslovno VIDIO kako radi napajanje nego sam htio reći da da ima ljudi koje poznajem a da su kupovali takvo napajanje i da nemaju problema s napajanjem i BTW ja osobno imam MS napajanje i skroz sam zadovoljan s njim i ima zaštitu od prenapona i kratkog spoja.Lako je govorit kupi ovo napajanje uzmi ovu matičnu ali limit je 7000 kn a ja samo želim da mu komp radi bez problema te da mu nove igre i u malo daljoj budućnosti rade.Npr. ne treba mu disk od 160 GB jer ga nikad neće u potpunosti iskoristiti jer će mu komp služiti za igre,muziku a za to mu je dovoljno 80 GB,ja imam 80 GB disk i još ga nikako nisam uspio do kraja popunit a što se matične tiče i sam imam Asusovu ploču te sam prezadovoljan s njom i uvijek ću biti za asusove ploče jer su vrhunske te bi je u ovom slučaju preporučio makar DFI bila bolja ili brža.Pošto je njegova želja da kupi se komponente nove u jednom dućanu a ne pola u hgspotu pola u ve-milu mislim da je najbolje da uzme monitor koji sam naveo a ne neke polovne kombinacije