Citiraj:
Autor MAGARAC
Imal sam dobrog barba a 400-500k ili cak vise, neki mix build koji je funkcionirao OK a sad je oslabljen za pola i ima ogroman problem sa furyem. DH kog imam je bio duplo slabiji i sad je sa njim lakse igrat nego sa ovim. Promjene su ok i dobio je d3 jos malo zivota sa njima. Legendary drop je puno bolji nego prije ali i prije sam imal dobru opremu tak da mi jos nije nist palo kaj bi mi pomoglo..
|
Daj molim te link do tog 400-500k DPS barba (ako sam te dobro shvatio).
Evo mog od samo cca 300 k DPS bez ikakvih skillova (trenutni DPS ocito nije apdejtan posto sam naknadno povukao s GAH jedan rin i amulet te ih necu prodavat):
http://eu.battle.net/d3/en/profile/N.../hero/18513871
Uz to, ovako to na barbu izgleda bez paragon pointa (jos ih nisam iskoristio).
Znaci, ovaj bar je prije imao malo preko 300 k DPS pa me zanima kakav je tvoj od 400-500 k?
Malo sam danas igrao s wizzom (nisam bas imao vremena) i slozio sam neki privremeni build:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/N.../hero/29133828
Nisam bas zadovoljan, ali slozit cu neki bolji cim se malo sve ovo slegne i dode na svoje mjesto.
S ovim buildom i hearom na wizzu lako igram T4 (ne znam koliko je to u odnosu na stari MP?).
Promjene su ok, ali ovo su drasticne promjene koje mjenjaju sve....kompletnu vrijednost geara kojega sada nosimo i svega ostaloga, a moj gear je sve samo ne jeftin no ok, ulupat cemo opet kojih 1 k gameplaya pa ce se opet nesto sloziti.
Ono sto mi se ne svida je da ne vidim koliko golda bacaju mobovi tj. vidim koliko je na podu tek kada ga pokupim (bezveze), isto tako mi je lose sto je smanjen LOH i sto je nestao live steal.
No ok, naviknit cemo se i na sve ovo novo...kroz cca mjesec dana cemo picit kao i prije.
Sva sreca sto sam igrao samo s wizom, barbom i jako malo s monkom pa imam jos hrpu stvari za odigrat i nece me toliko zbunit sve ove promjene jer nemam toliko buildova u glavi.
Zao mi je jedino sto CM build na wizu vise ne radi, a sto se tice barba idem ga sada malo pokrenit i probati sloziti neki ok i igrivi build.
Makar, koliko mi je zao sto su nestali neki buildovi, toliko sam opet zadovoljan jer ce sada biti hrpa novih buildova pa ce biti zanimljivo sve opet slafat i upoznavat se s novim skillovima.