Citiraj:
Autor panda505
Ja nikad nisam rekao da to nije crveni (ja sam ekšli zagovarao crveni), ali da njega nije bilo, ne bi vi ni prošli dalje
Je bili su bolji, ako se izuzmu ona 4 golčeka koja im je Lewa utrpal u Dortmundu
Ispali su zbog sreće! Haha! Taj argumenat mogao bi se baciti da su ispali na golove u gostima (da je bilo 4-4 ali Dortmund prolazi na golove u gostima) ovak, Real je bio nadigran.
Nešto šušne, a ti se probudiš
Naravno da se ne sjećaš kad je to bilo kad vam je Messija utrpao 2 komada na sred Bernabeua
I dalje stoji konstantacija da se zadnjih 4 godine već priča kak je Real uvijek u silovitoj formi i u 2. / 3. brzini pa kad se naleti na nešto jačeg protivnika - prdac u rosi
Još uvijek čekam te neke argumente za pobijanje tvrdnje, do sad sam samo dobio servirane gluposti
|
Pa jbg utrpo im je,ali i najboljima se događa,ali u uzvratu su bili 18 puta bolji,samo kaj su ovi složili bunker kao 90'.
Real prošle godine nije bio u nikakvoj formi sa Mourinhom...tj bili su solidni sve do proigravanje Modrinha,a to je počelo golom protiv Man.Utd.
Kako god bilo,Real je jači nego zadnje 3-4 godine koje spominješ,a i liga je puno jača,čime i Real pokazuje svoju konkurentnost za razliku od Bayerna gdje 1. ispod njega ima 20 bodova manje.Bayern je sve do (po meni nepostojećeg crvenog) bio nevidljiv,a i kako lega kaže,otud je bilo sve nizbrdo za Arsenal...
Kajgod...Kako Bandinho kaže,djela govore više od riječi,tako da ćemo uskoro vidjet,tko je šta i čija majku crnu vunu prede...