View Single Post
Staro 27.02.2014., 13:03   #47
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
sad ste se zapetljali bezveze - više nego je jasno na što Neo-ST misli kad traži cloud uslugu, tako mu ovo što ti predlažeš očigledno ne igra. Da, ima svoje prednosti imati svoj cloud doma, no uz ove brzine uploada koje imamo to stvarno nema smisla. Njemu treba drop, mega, gdrive i slični, tvoj prijedlog ima smisla i prednosti ali ne njemu i većini korisnika ovdje

Neo-ST - ako ti treba malo više prostora, Mega ti je možda i najbolje rješenje. 50GB u osnovnoj varijanti ne daje nitko, tak da...Drop je odličan, no s relativno malo prostora, koji se da proširiti besplatno no putem referala i slično, pa ako ti se da klikati samo daj. gdrive me malo razočarao moram priznati, od glupog klijenta kojem ne možeš poikazati već postojeću mapu s podacima, da ne moraš kod reinstala windowsa ponovno skidati podatke, do toga da mi je jednostavno crko, na dva kompa, sam od sebe...Ono, za ubit ga.
Sky, ondnosno one drive sad je sito tako mrak, plus što je najeftniji od svih za nadoplatu, ako ti treba ozbiljnijeg prostora, 50+ GB jel...
Hvala, pogledat ću.
G.drive me nikad nije zezao, čudno.
Neo-ST je offline   Reply With Quote