Citiraj:
Autor dh41400
Stalno spominješ zadnje četiri godine ... ili se to meni čini 
|
Ja spominjem razdobolje od protekle 4 godine (to uključuje i prošlu sezonu, ali i ovu), a ne striktno sezonu 2010-11
Uostalom, ja nigdje nisam rekao da se ekipa nije mjenjala
Citiraj:
Autor dh41400
Schalke je samo jedan od klubova u BuLi-u, ali je činjenica da nitko ne daje prevelike šanse ikome osim Bayerna (u njem. prvenstvu) ... a svi znamo da bez jake lige nema ni jakih klubova.
To je valjda i Mamiću dosad jasno 
|
Koliko ja vidim, trenutno su 2 bundesligaša blizu prolaska, a samo jedan iz PL, meni se to čini kao dobar skor za sada

Uostalom, Bayern je nedodirljiv ne zato što je liga slaba već zato što je Bayern jak, što dokazuje i u europskim omjerima
Citiraj:
Autor dh41400
Do tog trenutka su imali jednu poštenu loptu koja je dovela do isključenja (neiskustvom golmana). Ako je to njihov ritam igre onda onda se Pepić stvarno treba zabrinuti. Nakon toga je 11 vs 10 ionako bila očekivana jednosmjerna ulica.
|
Je, jednu poštenu loptu, a npr. ona Kroosova iz 2. ili 3. minute koju je Ščezni čupao iz rašlji, to je bila k'o ona Ramosova koja je letjela prema Marsu
Citiraj:
Autor dh41400
Ona Barca nema veze sa Barcom s kojom igraju dvije tekme kroz narednih mjesec i pol ... budemo vidjeli rasplet prvenstva i kupa 
|
Da, mora zato da je u zadnjem El Classicu pobjednik bila i Barcelona