View Single Post
Staro 27.02.2014., 12:57   #2443
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Gdje sam ja to napisao ?
Stalno spominješ zadnje četiri godine ... ili se to meni čini

Citiraj:
Ne znam kakve to veze ima sa jačinom bundeslige, iako boli to mene i džon pa da je Schalke primio i 15 komada, ne navijam za Schalke
Schalke je samo jedan od klubova u BuLi-u, ali je činjenica da nitko ne daje prevelike šanse ikome osim Bayerna (u njem. prvenstvu) ... a svi znamo da bez jake lige nema ni jakih klubova.

To je valjda i Mamiću dosad jasno

Citiraj:
Bayern je već nakon 20ak minuta uspostavio svoj ritam igre. A baš crveni karton je proizašao iz dobre igre Bayerna
Do tog trenutka su imali jednu poštenu loptu koja je dovela do isključenja (neiskustvom golmana). Ako je to njihov ritam igre onda se Pepić stvarno treba zabrinuti.

Nakon toga je 11 vs 10 ionako bila očekivana jednosmjerna ulica.

Citiraj:
Nitko se tu ne zabavlja, ja govorim o činjenicama.
Činjenica jest da nitko od doba Milana nije obranio naslov LP ... svaki dodatni komentar je trenutno suvišan, dok ne vidimo rasplet.

Citiraj:
a činjenica je da se već dug niz godina (ne samo prije 3-4 nego i prošle, ali i ove) govori kak je real u "strašnoj formi", "melju sve pred sobom", "xyz utakmica bez poraza", "igra u 2. / 3. brzini"

I onda se naleti na Barcelonu / Bayern / Dortmund i piši kući propalo

btw. od BVBa su podamfali PROŠLE GODINE, ne prije 3-4
Ona Barca nema veze sa Barcom s kojom igraju dvije tekme kroz narednih mjesec i pol ... budemo vidjeli rasplet prvenstva i kupa

Isto kao što ni ovaj Bayern nema veze sa onim prije 4 godine ... ali dobro, sada već ulazimo u povijest.
dh41400 je offline