View Single Post
Staro 27.02.2014., 11:58   #770
kasandro
Premium
Moj komp

kasandro's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ni ja. Kao da kažeš "ovi windowsi 7 koje hoću instalirati ili nisu ispravni ili nisu namjenjeni za windows xp". Otprilike

Nema valjda - flešaš gappse koje ti je i ako ti ih je developer propisao. Stvar je vrlo jednostavna: odeš na xda, fokusiraš se na prvi post teme o romu, skineš samo ono što ti je developer linkao, ne flešaš ništa drugo.

Moguće da tebe nešto drugo hebe, neka greška u koracima ili jednostavno nešto si možda previdio.
Dobar odgovor.
NIgdje nema Root & flash tutoriala for dummies koji bi tako jednostavno objasnio. Svi odma kreću s CM, CWS, gapps...Volio bi da nisam ni morao ovdje postavljati pitanja, ali nije išlo. Uvijek prvo pitam Google ali ovo mi je nakon dva dana bilo previše zbunjujuće. Puna glava podataka. Vidio sam da je uz neke romove pisalo da se mogu staviti na xxx mob koji ima xxx android, pa sam zato to pitao.
Našao sam stranicu na kojoj piše "od sada KK 4.4 moguć i na vašem SGS2 i9100 4.1.2. uz ovaj CM11" Zašto onda spominju 4.1.2 u naslovu kad bi taj CM11 trebao ići na bilo koju verziju androida na tom mobitelu po ovome što si ti napisao ??
Ako me razumiješ, to je ono što me zbunilo.

Na kraju sam jučer po istim uputama stavio Neatrom Aroma i stvar je proradila iz prve, a i sviđa mi se pa ga više neću ni mijenjati ako u tjedan-dva ne primjetim neki ozbiljniji nedostatak.

Hvala na pojašnjenju.
kasandro je offline   Reply With Quote