View Single Post
Staro 27.02.2014., 10:55   #1086
kyz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Meni kutovi gledanja znače jako puno jer dok ležim stavim mobitel na fotelju tako da ne gledam direktno u njega. Isto tak IPS ipak omogućuje da frendovi ipak mogu vidjeti neki YT filmić koji im pokazujem, bez da slika izbijeli sastrane.

IPS ekran je najveća prednost Z2, velikom broju krucijalan ispravak. Sony bi mogao biti win godine
Ok, ja ne mogu suditi po tvom use-caseu, ako imaš potrebe za gledanjem mobitel iz neobičnih kuteva, onda ti je svakako IPS ekran bingo.

Cura je uzela Xperiu Z1 prije mene jedno mjesec dana, ja sam uzeo svoj tek kad sam se uvjerio da je sa mobitelom sve ok, posebice sa ekranom kojeg su ljudi pljuvali i nisam zbilja vidio nikakav problem sa tim kutevima, nikad tako ne koristim mobitel i skroz mi je u redu da ljudi oko mene slabije vide što mi je na ekranu.

Meni je kod Z2 sve ostalo recimo bitnije, nemaju ovu foliju preko ekrana koja se prelako ogrebe, ima 3GB memorije i nešto meni bitno - mobitel se budi tapkanjem po ekranu (kao G2), dakle ne moram svaki put napikavati ovaj mali kružić sa strane.

No, još nikad nisam vidio da je bilo koji proizvođač uzeo uređaj, poslušao ljude što ih muči i baš sve popravio. Svaka čast Sonyu.
kyz0 je offline