Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 27.02.2014., 00:24   #6848
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Kakav trolling? Samo kažem da mi je igra dobra.
Jedini koji trola si upravo ti, čovječe, gunđaš ko neka nervozna baba,
em ti smeta ovo u ovoj igri, em ti smeta ono u onoj igri.
A sta je to dobro u igri? Jel ti se nesto posebno svidja? Ili je sve prokleto epic? Nikad nista bolje nije i nece bit napravljeno?

Nisam vidio da si pobio iti jednu cinjenicu, od resource managmenta, mob density-a, novog trade sistema (tipa da mozes tradeati samo sa onim playerima sa kojima si igrao i to u roku 2 sata), smanjenih dropova (kolicinski) i nerfa/buffa nekih skilova.
Neki su skilovi tako glupo rebalansirani, da ih jednostavno nisu trebali ni dirat.

Primjer:Acid Cloud
Increased Mana cost from 172 to 175

Znaci 174 bi bilo premalo mana troska a 176 debelo previse. Jel ovo ikome zvuci kao glupi dio rebalansa? Neki skill dobije 150% vise dmga, a neki 3 troska mane vise.

A glede komentiranja, kupio sam pa imam pravo komentirat. Ono sta mi se ne svidja to kazem. I za D3 i za druge igre, to sta ti u svemu vidis savrsenstvo bez obrazlozenja je tvoja stvar. Sve ovo sta sam naveo mozes i sam naci na official forumu kako se ekipa zali, i zalili su se i prije nego je v2 isao live, blizz sve ignorirao i lockao/brisao topice. Prema tome nisam jedini na ovoj prokletoj planeti kome neke stvari nisu logicne.

I nemoj mislit da se mi ovo svadjamo il nesto, meni je naprotiv drago da se tebi igra svidja. Nekoga male stvari obraduju, a netko nemoze preci preko nekih stvari.

BladeRy je offline   Reply With Quote