782 ti iz vlastitih iskustva trpi sn margin do 6 stabilno ali sa puno erora u routeru makar mislim da te to netreba previse brinuti. Na drugoj lokaciji imam taj router i t com liniju 10 mbita i htio sam da mi puste max brzinu 10 mbita profila sto je negdije oko 12700 mislim makar tesko kada mi se sinhronizira na toj brzini. Spoji mi se recimo negdije na 11500 redovno makar je vise pusteno i sn bude 6. Vazno ti je samo da ti sn margin odnosno kvaliteta parice ne oscilira jer ce ti stalano pucati veza te da taj router podignes iznad stola ili gdije vec stoji tako da moze odozdola strujati zrak jer cim se zgrije samo puca linija. Racunaj negdije jos 1-4mbita gore da mozes izvuci. Sve ovisi koliko je osljetljiva parica. Zoves Amis i kazes ocu da mi pustite vise, ako kazi da nejde reci da neka ti puste 20 mbita za test da vidis na koliko ce se sinhronizirat router pa malo si istestiras vezu i brzinu. Da ne duljim i ne spamam previse mislim da imas sve informacije. Ako sta jos nije jasno mozes mi se javiti na PM.