View Single Post
Staro 26.02.2014., 14:46   #5114
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010

Gdje je nestao Lucas? U jednom trenutku je kod hakera, dobiva stick za upad u mainframe i nakon tog više ni riječi o njemu. Taj haker je isto padobranac, u jednom trenutku je sve top secret, igrice s disposable tabletima i sl., a u drugom je Lucas kod njega doma bez neke background priče.
Ayla, novinarka, također ispadne iz aviona. Nema nikakve background priče.
Seth, također nikakva background priča. Kako padobranac postane praktički glasnogovornik desna ruka VP-u?
Puno je rupa kod sporednih likova oko kojih se moglo dosta priče još zavrtiti, dok Rachel čuvaju od prve sezone, a ne vidim joj neku važnost, osim što može napraviti potres u trećoj...

Pa lucas je završio u ćuzi, valjda si tu epizodu propustio
Još pozove Hammera da mu preda sve stvari koje je našao o Franku i povezane su sa njegovim uhićenjem da napiše članak o tome. Čak se i Janine uplete u sve to.

Pa taj haker je surađuje sa FBIem da smjesti Lucasu dug boravak u ćuzi, zato i je sve tak brzo išlo

ovo sa Setha i Aylu sam i ja primjetio

-->
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pogledao sam napokon i drugu sezonu House of Cards.
Fenomenalno, no nisu mi neke stvari baš jasne. Možda sam prespavao koji dio ili nisam primijetio neke stvari, pa možda netko tko je pratio može pojasniti...

Gdje je nestao Lucas? U jednom trenutku je kod hakera, dobiva stick za upad u mainframe i nakon tog više ni riječi o njemu. Taj haker je isto padobranac, u jednom trenutku je sve top secret, igrice s disposable tabletima i sl., a u drugom je Lucas kod njega doma bez neke background priče.
Ayla, novinarka, također ispadne iz aviona. Nema nikakve background priče.
Seth, također nikakva background priča. Kako padobranac postane praktički glasnogovornik desna ruka VP-u?
Puno je rupa kod sporednih likova oko kojih se moglo dosta priče još zavrtiti, dok Rachel čuvaju od prve sezone, a ne vidim joj neku važnost, osim što može napraviti potres u trećoj...

Pa lucas je završio u ćuzi, valjda si tu epizodu propustio
Još pozove Hammera da mu preda sve stvari koje je našao o Franku i povezane su sa njegovim uhićenjem da napiše članak o tome. Čak se i Janine uplete u sve to.

Pa taj haker je surađuje sa FBIem da smjesti Lucasu dug boravak u ćuzi, zato i je sve tak brzo išlo

ovo sa Setha i Aylu sam i ja primjetio

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote