View Single Post
Staro 26.02.2014., 14:36   #2395
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
I po tebi je najbolja? Osim talijanske gdje prvaka malo malo uhvate s prstima u pekmezu?
Španjolska i Njemačka zasad vode. Fakt. I uvijek ću radje pogledati Atalantu-Parmu nego Sunderland-Swansea. Bilo tko ako se imalo kuži u nogomet ima šta vidjeti u prvo, ogledu,bar šta se tiče tehnike taktike itd. U Engleskoj se nogomet srednjih i momčadi iz nižeg djela ljestvice svodi na bjesomučno napucavanje dugih lopti po terenu u nadi da će ih neki orangutan tipa Nial Quinn spustiti bržem orangutanu tipa Kevin Phillips na nogu. Zamoliti takve igrače da zadrže loptu dulje od sekunde,pređu nekog ili dodaju smisleno je ko da tražite od orangutana da doktorira na MIT-u. I samo u engleskoj takvi igrači mogu napraviti milionske transfere. Ostali europljani imaju oči hvalabogu....zato toliko puno engleza igra po ostalim ligama

Citiraj:
Autor esc Pregled postova
po meni engleska najbolja,najviše nogometa,puno utakmica,puno klubova,puno stranaca
O bože

Citiraj:
Autor cccp Pregled postova
Pobijedili su ekipu sredine tablice koja za vodečim zaostaje 15 bodova.
Ekipe sa sredine ne igraju ligu prvaka kolko sam upoznat sa sistemom tog natjecanja pa bih samo pitao: tko je trenutni prvak u EPL-u? (dostatan mi je odgovor u obliku imena momčadi samo,ostala mišljenja i observacije ostavite za sebe)

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 26.02.2014. u 14:46.
trouble je offline