View Single Post
Staro 26.02.2014., 13:51   #17
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor virus1 Pregled postova

Inače ja prvo napravim uninstall stare grafe naravno preko AMD softwarea, onda prije restarta i gašenja kompa još dvije stvari, ručno maknem grafu iz device managera + po potrebi driver sweeper ako se radi o drugom modelu grafe bez obzira što je ta serija i isto godište/nebitno, e i da pobrišem isto AMD folder kreiran od strane drivera kada se pokrene exe pa one extracta sve u c:AMD/ATI, a on ostane uvijek tu.
Nakon toga gasim komp, vadim staru stavljam novu grafu, ona naravno povuče najčešće generičke od winsa drivere a nekada povče iz registrija stare vrijednosti što zna sjebat situaciju, zato je driver sweeper ok.
Nakon toga skinem zadnje drivere i instaliram novu grafu, nakon toga naravno restart kompa.
Ono što sam isto primjetio i moram se svakako složiti a to je AMD overdrive u CCC a to govno obavezno disable, tj da budem precizniji, AMD overdrive nikako enable i odmah u MSconfigu maknuti da se CCC diže uopće, jer je goli k...c i kolje se sa svim drugim što korisnik koristi, iskreni imam najbolja iskustva trenutno sa Sapphire Trixx-om i tu se zezam sa grafom i OC-om, kao što i drugi govore MSI Afterburner se pokvario i ne radi baš dobro sa svim karticama.
Ukoliko koristite i Trixx i CCC AMD overdrive, CCC će overwrite postavke iz trixxa i zbrljati frekvencije pri podizanju sustava, neki to riješavaju da stave Trixx da se podiže sa delay-em, međutim moje iskustvo je da je bolje staviti da se uopće ne pokreće CCC jer od tamo jako malo stvari koristim,....
Trixx sad i meni radi perfektno za zadnjom verzijom,inače AMDOverdrive od nedavno po defaultu nema kvačicu na Enable GraphicsOvedrive jer mi je to prvo štta provjerim kad instaliram nove drivere,da je to isključeno
hvala za msconfig,to još nisam znao
esc je offline   Reply With Quote