nema to veze niti sa kompom niti sa trenutnom instalacijom, štoviše u event vieweru nećeš ni vidjet da se spominje bilo koja komponenta vezana za grafu.
1 za 1 je bilo
evo u kratkim crtama jučerašnja zapažanja od 17:30 - 21:30 dok je nisam poslao u oglasnik.
- staviš grafu na zadnju službenu verziju ccc-a nakon vađenja 280x i dobiješ instaliran standard vga adapter, pokreneš ccc i veli ti da nemaš ati hardver u kompu
- reboot i nađe ga i unatoč tome što je nova grafa primjeni oc postavke sa stare i freeza se i ugasi sve ekrane
- pokušavaš na sve načine da se dobije i jedino možeš vga mode i onda radi, pališ ccc da smanjiš taktove, on opet primjenjuje oc postavke koje su bile prije freeza i onda freeze

- safe mode i izbacuješ ccc iz startupa, normal win ne pališ naravno ccc nego uninstaliraš drivere i nakon restarta ih ponovo instaliraš
- ako clockaš preko granice kartice isto freeze, drajveri se ne recoveryaju nego radiš korak iznad ponovo
- kod klokanja u dotičnoj beta verzija ima dva polja u postocima, jedno je oc gpua, drugo je power target, povećanja su 0.1% i nemreš držat da to raste nego klikaš ko debil 800 puta, ako pak ideš upisivat postotak tipa 5% onda to shvaća kao prvu brojku od dvije znamenke i baca te na 42% što je maximum, zadnju znamenku ne možeš uopće editirati
mislim onak zvali su win95 i tražili svoje fičre natrag... ko da radim na matsonic mbo, a ne na kartici od 5k kn, mislim ovo sve gore se nemre ni na ssd sistemu odraditi ono u 10 minuta, to sve prokleto traje.
pustio da majna preko noći (od 2h nadalje) i išao sam na wc oko 5h i dočekao me bsod kao šlag na torti.