View Single Post
Staro 26.02.2014., 13:16   #14
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor esc Pregled postova
ja koliko znam syss je rekao da je poslao samo jednu na reklamaciju i da kad dobije neku drugu da im tek onda nosi i ovu drugu
onda je očito dobio 1 za 1
ove dvije je platio 6000kn kako tvrdi da bi na kraju dobio 290x za dvije 280x,tu bi izgubio do 2000kn,to nitko nebi pristao
Pozz, pa zato baš i kažem, tj više sam pitao, jer bilo kako okreneš razlika je u cijeni, neznam na koju foru, zato sam i rekao ako ima volje nek me PM =) 1 za 1 je razlika isto preko 1000kn kako di i više, iskreno nisam išao istraživati u kunu. Ajde ako je uzeo te asusice za 3k KN komad (overpriced ASUS u RH) onda 1 za 1 u trenutnom stanju realna zamjena za istu ili 290 čistu ali već 290X i to ASUS koja je kao što si rekao 4k KN je Uber trampa

Vjerovatno su mu vidjeli pogled pri ulasku na RMA haha, rekli evo frende, mislim koliko nezdovoljan kupac moraš biti da samo tako dobiješ cijenovno 2 ranga skuplju grafu.

PS tek kasnije sam uočio odgovor od kolege syss =) reci onda kako , kako 1 za 1, ovo je najbolja trampa koju sam ikada imao prilike vidjeti u RH stvarno ovo je za knjigu pohvale tko god ti je to napravio /živio

Inače ja prvo napravim uninstall stare grafe naravno preko AMD softwarea, onda prije restarta i gašenja kompa još dvije stvari, ručno maknem grafu iz device managera + po potrebi driver sweeper ako se radi o drugom modelu grafe bez obzira što je ta serija i isto godište/nebitno, e i da pobrišem isto AMD folder kreiran od strane drivera kada se pokrene exe pa one extracta sve u c:AMD/ATI, a on ostane uvijek tu.
Nakon toga gasim komp, vadim staru stavljam novu grafu, ona naravno povuče najčešće generičke od winsa drivere a nekada povče iz registrija stare vrijednosti što zna sjebat situaciju, zato je driver sweeper ok.
Nakon toga skinem zadnje drivere i instaliram novu grafu, nakon toga naravno restart kompa.
Ono što sam isto primjetio i moram se svakako složiti a to je AMD overdrive u CCC a to govno obavezno disable, tj da budem precizniji, AMD overdrive nikako enable i odmah u MSconfigu maknuti da se CCC diže uopće, jer je goli k...c i kolje se sa svim drugim što korisnik koristi, iskreni imam najbolja iskustva trenutno sa Sapphire Trixx-om i tu se zezam sa grafom i OC-om, kao što i drugi govore MSI Afterburner se pokvario i ne radi baš dobro sa svim karticama.
Ukoliko koristite i Trixx i CCC AMD overdrive, CCC će overwrite postavke iz trixxa i zbrljati frekvencije pri podizanju sustava, neki to riješavaju da stave Trixx da se podiže sa delay-em, međutim moje iskustvo je da je bolje staviti da se uopće ne pokreće CCC jer od tamo jako malo stvari koristim,....

Zadnje izmijenjeno od: virus1. 26.02.2014. u 13:42.
virus1 je offline   Reply With Quote